Свържете се с нас
0882 666660 

За нас

Киров Хай-Енд е реномирана фирма с дългогодишен опит в предлагането на едни от най-именитите марки, производители на хай-фи аудио-видео техника, системи за Умен дом, интерактивни решения и автоматизация. Абсолютен лидер в продажбите на портативни плейъри и аксесоари за тях. При нас ще намерите огромно разнообразие от слушалки, портативни плейъри, усилватели и цифрови конвертори (DAC), тонколони, хай-фи усилватели и предусилватели, CD плеъри, грамофони, аудио и видео сървъри, проектори, екрани и дисплеи, кабели и стабилизатори, интерактивни решения, акустичен дизайн, рояли, мебели, домашно кино.

Притежаваме най-голямото и разнообразно портфолио от слушалки и портативни плейъри на българския пазар като в него ще намерите не само популярни мейнстрийм марки, но и легендарни хай-енд производители с референтен клас продукти, като Grado, Audeze, Final, Astell&Kern, FiiO, Focal, Acoustic Research, и още много други. Нашата богата гама е съобразена с всички Ваши предпочитания, за да задоволим абсолютно всяка нужда и да се превърнем в ултимативното място за мобилно аудио в България, където да тествате, сравните и изберете възможно най-доброто решение за Вас и да получите професионална консултация от нашите специалисти!

Ние се стремим да предлагаме висококачествено и компетентно обслужване, винаги да сме от полза на клиентите си. Нашият екип е високо квалифициран и преминал сертифицирани обучения, тренинги и семинари по изискване на фирмите производители

Киров Хай-Енд организира редица безплатни обучения, тренинги и семинари за клиенти си, за да ги потопи в света на музиката, видеото и Smart решенията. Част от тях са посветени на тема грамофони, домашно кино, проектори и екрани, кабели и интерактивни решения – можете да прочетете повече за тях в секцията със Събития тук.

Фирмата е редовен участник в единственото за България изложение за хай-фи техника Hi-Fi Expo Sofia.

Разгледайте портфолиото с производителите, с които работим тук.

Ако желаете да получавате новини и актуални предложения от нас, молим да се абонирате за нашият ежеседмичен нюзлетър.

Всякакви препоръки и отзиви за нас и нашата работа можете да изпращате на email: [email protected] или чрез формата за контакт с нас тук.

На Ваше разположение сме при всякакви въпроси!

Сравнение на продукти